Van Ooijen's Hoveniers is partner van De Tuinen van Appeltern. Het grootste, meest veelzijdige en onafhankelijk tuinvoorlichtingspark in Nederland dat is aangelegd om u te inspireren. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

logo tuinappeltern_ing

Als partner van De Tuinen van Appeltern heeft een Dutch Quality Gardens hovenier de beschikking over de grootste showroom van Nederland op tuingebied. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om met het beste ontwerp en de mooiste materialen een tuinbeleving te creĆ«ren om jarenlang zorgeloos van te genieten.

logo dqg hovenier ing

De Tuinen van Appeltern en de 'Dutch Quality Gardens' hoveniers leveren samen een bijdrage aan een mooie en dynamische tuinwereld en geven met Tuingeluk het gevoel van een rijker en duurzaam leven.

logo tuingeluk_ing

dqg hovenier logoExclusief geselecteerdVan Ooijen’s Hoveniers is ‘Dutch Quality Gardens' hovenier. Dutch Quality Gardens is een samenwerkingsverband tussen De Tuinen van Appeltern en Nederlands beste hoveniers.

Kom inspiratie opdoen in De Tuinen van Appeltern waar een aantal van de inmiddels meer dan 200 verschillende modeltuinen door ons zijn bedacht en aangelegd!